Kontakt HOP GROUP

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på hvad vi kan gøre for dig så skriv på mb@hopgroup.dk eller ring på +45 24 65 99 93.

Mette Bilde

Missionen med HOP Group er at inspirere ledere der ønsker at skabe vækst med mennesker, og ikke på bekostning af mennesker, via en større smidighed i deres lederskab. 

I mine roller som executive coach, facilitator, underviser og mentor hjælper jeg ledere i mindre, mellemstore og store virksomheder og på tværs af brancher.  

Om du er leder for få eller mange er ikke det vigtigste. Det vigtige er, at du har mennesket i fokus.  Mit ønske er gennem coaching, netværk og sparring, at inspirere til et Holistisk, Optimistisk og Personligt lederskab gennem fokus på selvindsigt og en oprigtig interesse og forståelse for os selv og andre. 

Ved at arbejde med kulturstrategi, det personlige lederskab, drivkræfter og dynamikker i ledergrupper samt organisationskultur, hjælper jeg mine kunder til at højne trivselen i deres organisationer.

Erhvervs Coach Mette Bilde Extended

Min baggrund

Med en baggrund som selvstændig igennem mere end 20 år, samt som ansat i forskellige administrative roller, har jeg gennem en stor del af mit arbejdsliv beskæftiget mig med mennesker og deres potentialer.  

Gennem årene har jeg udviklet og afholdt en lang række workshops og kursusforløb for både private og virksomheder. 

Jeg er: 

  • Uddannet Psykoterapeut MPF 
  • Mastercoach med flere specialer, heriblandt Master i Stress, konflikthåndtering og Enneagram 
  • Certificeret i Everything DiSC Workplace  
  • Derudover har jeg en række efteruddannelse inden for bl.a. NLP, psykoterapeutiske praksismoduler, organisation og arbejdspsykologi 
  • Medlem af Dansk Psykoterapeutforening samt PCC certificeret ved ICF 
11291 HOP 029