Reproduktion af HOP værket 2022

”UPLETFRI”

Af Torben Ravn

Pris: UDSOLGT

Mål: 96 x 55 cm.

HOP værket 2022 er skabt af billedkunstner Torben Ravn. Torben finder sin inspiration i mennesker, og formår på fineste vis at fortolke budskaber og give dem visuelt liv igennem sit unikke, kreative og æstetiske udtryk.

Køb et signeret og nummereret eksemplar af reproduktionen, af Hop værket 2022.

Kunstner Torben Ravn

Torben Ravn udtaler om billedet:

̈ UPLETFRI ̈
...handler om, at for mange af os i vores tid stiller for store krav til os selv. Måske især i de nuværende unge generationer. Det er i hvert fald mere udpræget eller udtrykt i disse generationer.

Måske pga. den digitale kommunikation, der naturligvis både er et gode, men også for mange kan være det sted, hvor vi spejler os selv op imod et idealbillede, som ingen i virkeligheden kan eller skal leve op til.

Med blik på den yngre generation og også mange i min egen generation handler værket ‘‘Upletfri’’ om, at ingen går pletfri gennem livet. Vi har alle fejl, og alle begår fejl.

Så derfor ta’ det første skridt ud af mørket, og anerkend dine pletter eller de pletter, du helt sikkert kommer til at lave på din vej gennem livet. For det er faktisk de pletter, eller fejl, der gør os bedre.... hvis vi da ellers lærer af dem.

Som den legendariske basketball stjerne Michael Jordan sagde:
‘‘I’ve failed over and over again in my life. And that is why I succeed’’

Jeg håber, at du kan lide billedet og budskabet.

Torben Ravn, Julen 2022

11291 HOP 078 Erhvervs Coach Mette Bilde Extended

Lars og Mette Bilde udtaler:

"Vi er utroligt stolte af og glade for dette første værk i rækken af HOP værker. Torbens fortolkning af HOP værdierne taler ind i et meget aktuelt og allestedsnærværende tema i form af perfekthedskulturen.

Med sit stærke budskab om at se skønheden og potentialet i det uperfekte, håber vi, at værket vil inspirere til, at vi som mennesker anerkender, at vi hverken kan eller skal være perfekte – faktisk nærmere tværtimod."

Send forespørgsel

HOP værket 2022 ”UPLETFRI”